Krav på rekryter

KRAV PÅ REKRYTER

Om du vill lysa som en stjärna, måste du först brinna som en”
– Adolf Hitler

Det absolut viktigaste för oss att veta om dig när du ansöker är om du är helt införstådd med vad det innebär att prioritera Nordisk styrka och kampen framför allt. Det är av största vikt att våra medlemmar ger allt – lathet smittar av sig men det gör även fanatism.

Ansluter man sig till Nordisk styrka vill vi att det ska vara ett livslångt engagemang. Det är viktigt att alla medlemmar är ”lagspelare” och kan leva upp till våra högt ställda krav. Därför är de första 12 månaderna en prövotid, vilket kan komma att förlängas. Vi kommer under den tiden att bedöma din förmåga att arbeta i grupp, att leva upp till vår moral och etik, hur du sköter din träning osv. Skulle det visa sig att det här inte är något för dig så står det dig fritt att närsomhelst lämna organisationen. Vi förlorar på att ha omotiverade personer i vår närhet som sänker kampmoralen i gruppen.

Nedan följer några av de krav som vi ställer på våra rekryter:

RASKRAV

Du ska vara av övervägande europeiskt ursprung, d.v.s. ”vit”. Det borde inte råda någon som helst tvekan om vad som åsyftas med det men det finns naturligtvis gränsfall. Någon exakt gräns när det kommer till de fenotypa dragen kan vi inte göra då vi gör en helhetsbedömning och där väger karaktären tungt.

KARAKTÄRSKRAV

Här läggs den största vikten då det främst är det som utmärker en nordbo i dagens samhälle. Vi lägger egentligen ingen vikt vid hur du levt ditt tidigare liv då det är din förmåga att resa dig över den samtida moralen och leva enligt ett högre ideal som är det viktiga. I brist på annat är dock din bakgrund det enda vi har som underlag för att göra en bedömning, misströsta därför inte om du inte blir antagen och istället får en lista på saker du måste förbättra och bevisa innan du kan bli antagen.

FYSISKA KRAV

Som aktivist ska du inom tre månader klara av Nordisk styrkas fystest som är åldersanpassat. Testet består av fyra delar och resultatet som anges nedan är minimum för en man respektive kvinna mellan 20-29 år.

Man 20 – 29 årKvinna 20 – 29 år
Löpning 2400 meterUnder 12:51Under 15:26
Armhävning under 1 minMinst 46 stMinst 26 st
Sit-up under 1 minMinst 38 stMinst 32 st
Pull-up under 1 minMinst 7 stMinst 2 st
Fysiska krav för aktivister i Nordisk styrka.

Det räcker naturligtvis inte med att man bara klarat testet utan man måste även visa att man ständigt utvecklas för att uppnå sin fulla potential. Däremot så betyder inte det att vi förespråkar bodybuilding utan en god soldatfysik är det optimala, eller som Hitler uttryckte sig: ”Kvick som en vinthund, seg som läder och hård som kruppstål”.

En frände har inte samma fysiska krav som en aktivist men ska leva upp till Nordisk styrkas moral och regler. Det innebär bl.a. att du som frände tränar regelbundet för att uppnå en god grundfysik. Det leder till att du blir mer harmonisk som människa vilket ger ett mervärde till Nordisk styrka.

ÖVRIGA KRAV AV BETYDELSE

Är man diagnostiserad med en psykisk sjukdom som är så allvarlig att man inte fungerar i vardagen eller är oförmögen att sköta ett vanligt arbete så har man ingen plats i Nordisk Styrka.

Har man ett fysiskt handikapp så kommer vi att göra en helhetsbedömning, kan man fortfarande tillföra någon nytta så är inte det ett hinder för att bli antagen.

Tatueringar på synliga ställen som hals, huvud, underarmar och ben bör undvikas. En tumregel är att tatueringarna inte ska synas om man går i shorts och t-shirt en varm sommardag. Har man redan tatueringar när man ansöker är det i regel inga problem men även det kommer att vägas in i helhetsbedömningen.

Piercing är inte tillåtet, men kvinnor tillåts ha örhängen.

Det är förbjudet att ljuga för sina kamrater. Skulle det uppdagas att man medvetet har ljugit om vissa omständigheter vid sin ansökan så ses det som extra allvarligt och leder i de flesta fall till uteslutning.

Det råder tystnadsplikt om inre angelägenheter, även i händelse av att man skulle lämna Nordisk styrka.

Alkohol måste brukas måttligt, dricker man på ett sätt som får negativa konsekvenser för Nordisk styrka eller sina kamrater kommer det att leda till en utredning och eventuell reprimand.

Nikotin ser vi helst att man inte brukar och gör man det bör man lägga upp en plan för att sluta med detta.

Det råder totalförbud mot användande av följande preparat:

  • Anabola steroider i alla dess former.
  • Övriga typer av preparat som rubbar den naturliga hormonella balansen i kroppen.
  • Antidepressiv medicin eller så kallade lyckopiller.
  • Illegala droger, även nätdroger som ännu inte hunnit förbjudas men som uppenbart är destruktiva.

Ansökan skickas till [email protected]