Om Nordisk styrka

Söndagen 4 augusti samlades särskilt inbjudna, både från Sverige och Norge, vid Anundshög utanför Västerås för att på plats bilda organisationen Nordisk styrka.

Namnet Nordisk styrka står för vår strävan att forma en ny generation av starka och medvetna nordiska människor, samt vår ambition att skapa en stark och stridbar ideologi, kultur, gemenskap och organisation.

Nordisk styrkas ledningsråd består av Klas Lund (Ledare), Anders Rydberg (Stf ledare), Haakon Forwald, Emil Hagberg och Niklas Yngwe.

Ett flertal arbetsgrupper och projekt är redan i full gång. Webbsidorna nordiskstyrka.org på svenska och nordiskstyrke.org på norska är under utveckling.

Nordisk styrka kommer att kritiskt analysera och omvärdera tidigare strategier och arbetsmetoder samt att utveckla och tillämpa nya. Organisationen kommer arbeta hårt för att bryta nya vägar framåt.

Motståndaren försöker skapa ett falskt narrativ där vi utmålas som ”en mer extrem grupp” eller särskilt våldsbenägna. Uppgifter (i medier och från andra källor) om ”kuppförsök” m.m. bör även det ses med skepsis. Bakgrunden är betydligt mer komplex.

Om du är nationell och har frågor, eller om du vill engagera dig, så är du mer än välkommen att kontakta oss genom att mejla till [email protected]

Mer information om organisationen kommer inom kort att publiceras här på nordiskstyrka.org.